Wils klusbedrijf - Uw badkamerspecialist
Bedankt voor uw bezoek!


We hopen dat u vindt wat u zoekt. Wils klusbedrijf is er op gericht u een zo goed mogelijke service te bieden. Wij zullen dan ook alles in het werk stellen om aan uw verwachtingen te voldoen.

 
Wils klusbedrijf is Dé badkamerspecialist in Sliedrecht. Wils klusbedrijf staat erom bekend een totaalconcept voor uw badkamer te kunnen neerzetten.
Wij als badkamerspecialist in Sliedrecht bieden u niet alleen een zeer ruime keuze aan tegels en sanitair, ook het ontwerp van uw badkamer en de installatie hiervan kunnen wij realiseren.
Door dit concept heeft u slechts één aanspreekpunt, dat al door veel mensen als zeer prettig is ervaren.
Daarnaast werken wij zeer nauw samen met badkamer showrooms welke op verscheidene locaties in Nederlands showrooms hebben gevestigd, zodat u in een van de showrooms een keuze kunt maken uit het uitgebreide assortiment tegels en sanitair.
Wens u alleen de installatie van uw nieuwe badkamer, dan kunt u zich uiteraard ook wenden tot Wils klusbedrijf, de badkamerspecialist in Sliedrecht. Voor het plaatsen van uw badkamers brengen wij graag altijd een komplete offerte uit. Wilt een offerte ontvangen dan kunt u een e-mail sturen naar Wils.klusbedrijf@gmail.com.
 Spreekt u liever persoonlijk met de badkamerspecialist van Sliedrecht, dan kunt u ons bereiken via telefoonnummer
06-22885577.
 
 
 
Wilco Schild uit Sliedrecht.
 
Wilco Schild
Menuet 38
3363 KH Sliedrecht
 
 
Betrouwbaar
Een betrouwbare badkamerinstallateur in de buurt van Sliedrecht vindt u bij Wils klusbedrijf. Wij zijn een badkamerinstallateur Sliedrecht, in de naaste omgeving van Rotterdam.
Twee man sterk
Wij leveren uitgebreide services, door niet alleen uw badkamer te installeren, maar ook de oude badkamer te slopen en het opnieuw betegelen voor u te verzorgen. Er komen dan ook maar twee installateurs bij u over de vloer om de klus te klaren.
Één vast contactpersoon
Zo’n uitgebreide service vindt u bij geen enkele badkamerinstallateur in Rotterdam en omgeving. Van begin tot eind heeft u met één vaste contactpersoon te maken die alles met u doorneemt en waar u met al uw vragen terecht kunt.
Verstand van zaken
Als u ons uw badkamer laat plaatsen of verbouwen mag u er vanuit gaan dat u een badkamerinstallateur ontvangt in uw huis in Rotterdam en omgeving die verstand van zaken heeft. Wij zorgen voor alle benodigde materialen en leveren uw badkamer netjes en zorgvuldig afgewerkt aan u op.
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint